Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g88g57kcal1.5g10.6g0g0g
Vesi118g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 59g37kcal1.8g2.8g2.1g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g35g35kcal6.7g0g0.8g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g12g20kcal0.3g0.7g1.8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.2g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g304kcal21g28.6g9.6g0g
Valittu annoskoko312g152kcal10.5g14.3g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g76kcal5.3g7.2g2.4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653