Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g235g224kcal18.8g32.9g1.6g18.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 23g202kcal0g0g22.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.5g1.3kcal0g0.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g910kcal40.4g78g49.4g39g
Valittu annoskoko313g455kcal20.2g39g24.7g19.5g
Annoskoko puolitettuna156g228kcal10.1g19.5g12.4g9.8g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678