Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paprika punainen 92g27kcal0.9g4.1g0.4g1.7g
Lehtikaali 57g23kcal2g2.3g0.3g1.1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g92g247kcal16.5g1.8g19.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g620kcal40g21.2g40g7.2g
Valittu annoskoko313g310kcal20g10.6g20g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g155kcal10g5.3g10g1.8g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230