Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala107g275kcal10g49.3g1.7g10.7g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio49g142kcal16.7g0g8.3g0g
Tonnikala vedessä 74g77kcal16.6g0g1.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki53g42kcal6.9g1.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1146kcal106.8g101g29.6g21.4g
Valittu annoskoko313g573kcal53.4g50.5g14.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna156g287kcal26.7g25.3g7.4g5.4g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375