Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 7.5g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g75g18kcal0.9g3.2g0.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g57g73kcal1.8g1g6.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras23g79kcal2.9g15.8g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g653kcal42.8g49.6g30.2g4.4g
Valittu annoskoko313g327kcal21.4g24.8g15.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal10.7g12.4g7.6g1.1g
Arvot/100g100g105kcal6.8g7.9g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265