Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima15g57kcal4.2g0g4.4g0g
Katkarapu 98g67kcal14.1g0g1.1g0g
Tomaattimurska 122g36kcal0.7g6.5g0.2g2.3g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 13g4.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g61g153kcal6.1g26.2g2.1g4.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g667kcal50.8g69.4g18g13.6g
Valittu annoskoko313g334kcal25.4g34.7g9g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal12.7g17.4g4.5g3.4g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471