Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)208g1500kcal0.2g0.2g166.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 60g170kcal9.2g0.1g14.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)45g8.9kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g3357kcal18.8g6.4g363.2g0g
Valittu annoskoko312g1679kcal9.4g3.2g181.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g839kcal4.7g1.6g90.8g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435