Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa40g11kcal0.2g2.1g0.1g1g
Peruna (vanha, kuorittu)80g66kcal1.4g14.1g0.1g0.8g
Paprika, punainen60g16kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 80g178kcal14.1g0g13.7g0g
Heinz ketsuppi10g10kcal0.1g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g585kcal33.8g47g28.4g7.4g
Valittu annoskoko313g293kcal16.9g23.5g14.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g146kcal8.5g11.8g7.1g1.9g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926