Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.6g0g0g
Viinietikka balsami33g11kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy rainbow65g587kcal0g0g65.2g0g
Silakkafilee 196g281kcal31.3g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1887kcal62.6g31.8g165.2g0g
Valittu annoskoko313g944kcal31.3g15.9g82.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g472kcal15.7g8g41.3g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794