Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala28g90kcal4.2g16.7g0.7g2.8g
Maitojuoma, profeel, valio94g19kcal3.1g1.7g0g1.4g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 28g12kcal2.8g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Oliiviöljy 7.1g62kcal0g0g7.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g118g77kcal12.9g4.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g659kcal53g62g22g8.4g
Valittu annoskoko312g330kcal26.5g31g11g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g165kcal13.3g15.5g5.5g2.1g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040