RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g61g195kcal0g1.8g23.2g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)21g66kcal2.3g13.1g0.6g2.5g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g90g302kcal12.5g57.8g2.1g5.4g
Raparperi 49g16kcal0.3g2.7g0g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g10kcal0.3g1.8g0.2g0.9g
Leivinjauhe 3g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.1g22kcal0.2g4.9g0.2g0g
Hermesetas-jauhe2.7g7.9kcal0g1.5g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1469kcal50.8g170g68.4g21.2g
Valittu annoskoko312g735kcal25.4g85g34.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna156g367kcal12.7g42.5g17.1g5.3g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g11g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435