Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus15g53kcal2.1g0.1g4.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa70g91kcal12.5g0.9g3.8g0g
Valio fraiche 5%21g19kcal0.9g1.6g1.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)43g71kcal1.3g1.7g6.4g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)11g28kcal3.3g0g1.6g0g
Ketsuppi, Felix8g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)145g189kcal17.4g107.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g915kcal75.2g226.2g38.2g0g
Valittu annoskoko312g458kcal37.6g113.1g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g229kcal18.8g56.6g9.6g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821