Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus29g101kcal4.1g0.1g9.3g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g29g37kcal3.5g1.2g2g0.3g
Flora kevyt ruoka 7%15g12kcal0.1g0.7g1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g29g35kcal1g1g2.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu58g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g116g428kcal5.2g35.9g28.9g4.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%23g65kcal6.7g0.6g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1511kcal55g80.8g106.4g9.2g
Valittu annoskoko312g756kcal27.5g40.4g53.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g378kcal13.8g20.2g26.6g2.3g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224