Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g64g212kcal10.3g39.8g1.3g3.9g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto32g90kcal6.1g0g7.1g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)80g24kcal0.8g4.8g0.2g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g64g109kcal12.2g0g6.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g929kcal60.6g93.6g33.6g10.8g
Valittu annoskoko313g464kcal30.3g46.8g16.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g232kcal15.2g23.4g8.4g2.7g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957