Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)53g186kcal6.8g37.1g1g1.7g
Tonnikala öljyssä 60g114kcal16.2g0g5.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g60g17kcal0.7g2.9g0.2g1.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g67g17kcal0.9g2.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g17g48kcal5.5g0.2g2.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g964kcal61.4g90.4g39.2g8.6g
Valittu annoskoko312g482kcal30.7g45.2g19.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g241kcal15.4g22.6g9.8g2.2g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139