Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 111g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 19g42kcal0.9g3.2g2.6g1.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 19g37kcal0.3g0.3g3.7g0.8g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Kauralese 19g67kcal3.3g8.4g1.4g3.2g
Vehnälese 7.4g17kcal1g1.1g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1327kcal35.8g205.4g33.8g24.4g
Valittu annoskoko313g664kcal17.9g102.7g16.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna156g332kcal9g51.4g8.5g6.1g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369