Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio28g39kcal0.8g1.8g3.3g0g
Pizzamix juusto28g92kcal5.5g1.9g6.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.7g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton55g60kcal12.6g0g1.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.7g26kcal0g0g2.9g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl46g165kcal5g31.1g2g2.7g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.9g8.2kcal0.2g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g807kcal49.8g75.4g34g6.8g
Valittu annoskoko313g404kcal24.9g37.7g17g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g202kcal12.5g18.9g8.5g1.7g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719