Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)38g23kcal0.4g1.7g1.5g0g
Ruokakerma ingman 5%30g26kcal1.1g1.8g1.5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus152g99kcal2.4g22.8g0.2g2.1g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit91g200kcal13.5g2.5g14.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g697kcal35g58g36.2g4.2g
Valittu annoskoko313g349kcal17.5g29g18.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g174kcal8.8g14.5g9.1g1.1g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167