Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu41g122kcal1.7g1.6g12.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)51g31kcal0.5g2.3g2g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g61g146kcal11g0g11g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g88g291kcal10.6g57.7g1.9g5.3g
Valkoviini kuiva 24g17kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 2.2g6.8kcal0.2g0.8g0.3g0g
Oliiviöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1346kcal49.4g129g66g11.8g
Valittu annoskoko313g673kcal24.7g64.5g33g5.9g
Annoskoko puolitettuna156g337kcal12.4g32.3g16.5g3g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.6g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979