Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 151g517kcal15.3g105.4g1.8g5.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 23g165kcal0.2g0.1g18.5g0g
Kananmuna kuoreton 26g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa12g35kcal2.7g0g2.7g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g93g46kcal2.8g3.7g2.3g0g
Ruohosipuli, tuore4.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1612kcal49g221.6g55.8g10.8g
Valittu annoskoko313g806kcal24.5g110.8g27.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g403kcal12.3g55.4g14g2.7g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238