Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 104g29kcal1.2g4.2g0.2g2.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen42g8.3kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Kurkku, tuore35g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Päärynä kuorittu 97g42kcal0.3g7.8g0.1g3.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki35g28kcal4.5g0.7g0.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g228kcal12.8g29.8g3g13.6g
Valittu annoskoko313g114kcal6.4g14.9g1.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g57kcal3.2g7.5g0.8g3.4g
Arvot/100g100g37kcal2g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714