Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha92g153kcal17.5g0g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)24g65kcal7.2g0g4.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen28g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g69g255kcal5.9g43.4g6.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g85g30kcal0.9g5.8g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1024kcal63.8g101.8g40.6g3.8g
Valittu annoskoko312g512kcal31.9g50.9g20.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g256kcal16g25.5g10.2g1g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768