Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä129g141kcal10g23.1g0.6g10.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Palsternakka 32g20kcal0.2g3.8g0.1g1.4g
Korppujauho 16g59kcal1.7g12g0.2g0.9g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki32g27kcal0.4g1.4g2.2g0.1g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g748kcal30.4g89.4g28.2g28.8g
Valittu annoskoko313g374kcal15.2g44.7g14.1g14.4g
Annoskoko puolitettuna156g187kcal7.6g22.4g7.1g7.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174