Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi151g168kcal34.8g0g3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g25g30kcal0.8g0.9g2.5g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 10g20kcal0.1g0.2g2g0.4g
Aurinkokuivattu tomaatti34g61kcal0.9g4g4.7g0g
Ruokakerma Valio 5%5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g3.4g10kcal0.3g1.9g0.2g0g
Pasta, Torino ruispasta plus84g269kcal10.1g52.9g2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1122kcal94.2g120g29.4g21g
Valittu annoskoko313g561kcal47.1g60g14.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna156g281kcal23.6g30g7.4g5.3g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208