Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g69g41kcal1g8.9g0.1g0.6g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)46g16kcal1.1g3.1g0g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g40kcal2.7g0g3.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen46g64kcal8.7g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g323kcal27g24g13g4g
Valittu annoskoko313g161kcal13.5g12g6.5g2g
Annoskoko puolitettuna156g81kcal6.8g6g3.3g1g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438