Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow55g55kcal12.6g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g38g106kcal7.2g0g8.3g0g
Ruokakerma Valio 5%30g18kcal0.4g0.8g1.5g0g
Sokeri3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g152g53kcal1.5g9.9g0.8g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g542kcal44.6g32.4g25.4g1.2g
Valittu annoskoko312g271kcal22.3g16.2g12.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal11.2g8.1g6.4g0.3g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752