Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 130g31kcal2.4g2.9g0.4g3g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 130g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g33g91kcal6.2g0g7.2g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.9g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g258kcal18.2g7.6g15.2g7g
Valittu annoskoko313g129kcal9.1g3.8g7.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal4.6g1.9g3.8g1.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901