Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.3kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Tomaatti, tuore46g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Papu valkoinen, keitetty 46g49kcal3.8g6.4g0.2g3.2g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk32g12kcal0.5g2.4g0g1.6g
Fariinisokeri3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g114g34kcal1.1g4.6g0.3g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g381kcal13g43g13.6g13.6g
Valittu annoskoko313g190kcal6.5g21.5g6.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g95kcal3.3g10.8g3.4g3.4g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914