Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g142g40kcal0.8g8.4g0.3g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 118g90kcal2.2g18.3g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)40g24kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.2g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g320kcal7.4g58.4g4.8g10.2g
Valittu annoskoko313g160kcal3.7g29.2g2.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g80kcal1.9g14.6g1.2g2.6g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305