Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 38g39kcal1.3g6.8g0.4g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g76g46kcal2.8g5.5g1.5g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)19g67kcal1g14.1g0.6g1g
Korppujauho 8g29kcal0.8g6g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha152g252kcal28.8g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g916kcal74g65g39.4g5g
Valittu annoskoko313g458kcal37g32.5g19.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g229kcal18.5g16.3g9.9g1.3g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676