Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis68g76kcal15g0g2g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g27g104kcal2.1g19.9g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)27g23kcal1.2g4.1g0.1g0.8g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g14g8.2kcal0.1g2g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 27g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g544kcal38.6g63.4g15g3g
Valittu annoskoko312g272kcal19.3g31.7g7.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal9.7g15.9g3.8g0.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.1g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678