Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk184g195kcal14.7g31.3g1.8g23.9g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g37g331kcal0g0g36.8g0g
Viinietikka balsami37g13kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Timjami 4.6g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1133kcal31.8g71g78g52.8g
Valittu annoskoko313g567kcal15.9g35.5g39g26.4g
Annoskoko puolitettuna156g283kcal8g17.8g19.5g13.2g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.4g12.5g8.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329