Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 144g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.5g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g16g58kcal1.4g12.3g0.3g0.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g64g109kcal12.8g0g6.4g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)64g12kcal1.2g1.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g387kcal31.6g30.6g15.2g2.2g
Valittu annoskoko312g194kcal15.8g15.3g7.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal7.9g7.7g3.8g0.6g
Arvot/100g100g62kcal5.1g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732