Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 252g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 25g75kcal2.2g13.1g0.6g3.5g
Puolukka 34g13kcal0.1g2.3g0.2g0.9g
Canderel makeutusjauhe1.7g6.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g188kcal4.6g34g1.6g8.8g
Valittu annoskoko313g94kcal2.3g17g0.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g47kcal1.2g8.5g0.4g2.2g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315