Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 205g37kcal1.1g5.1g0.8g1.4g
Paprika keltainen 23g7.1kcal0.2g1.2g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli59g176kcal2.2g2.6g17.6g0.1g
Oliiviöljy 8.2g73kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g594kcal7.4g19.4g53.2g4.6g
Valittu annoskoko313g297kcal3.7g9.7g26.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g149kcal1.9g4.9g13.3g1.2g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716