Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 103g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Paprika punainen 21g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 21g6.2kcal0.2g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.2g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow123g105kcal5.7g18.5g0.6g6.2g
Herkkusieni säilyke 14g2.4kcal0.3g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g341kcal16g50.6g6.4g16.8g
Valittu annoskoko313g170kcal8g25.3g3.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal4g12.7g1.6g4.2g
Arvot/100g100g54kcal2.6g8.1g1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831