Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 181g581kcal48.5g0g43.4g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras16g42kcal1.3g8.1g0.2g2.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 52g24kcal1.6g2.5g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.8g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1324kcal104.2g26.8g89.2g6.2g
Valittu annoskoko313g662kcal52.1g13.4g44.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g331kcal26.1g6.7g22.3g1.6g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347