Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 60g45kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)37g45kcal7.4g0g1.3g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)119g55kcal3.8g5.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g300kcal25.2g31.8g6.4g2g
Valittu annoskoko313g150kcal12.6g15.9g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal6.3g8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339