Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala50g121kcal5.5g22.2g1g6g
Tonnikala vedessä 116g121kcal26g0g1.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g76g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Polar 5% juusto50g86kcal15.6g0g2.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g20g22kcal3.6g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g731kcal102.4g51g12g14.2g
Valittu annoskoko313g365kcal51.2g25.5g6g7.1g
Annoskoko puolitettuna156g183kcal25.6g12.8g3g3.6g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.2g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391