Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)52g183kcal6.7g36.5g1g1.7g
Atria kevyt jauheliha61g104kcal11.6g0g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)8.6g31kcal0.5g6.5g0.3g0.5g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio2.9g8.1kcal0.3g0.5g0.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio13g38kcal3.4g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g728kcal45g87g21.2g4.4g
Valittu annoskoko313g364kcal22.5g43.5g10.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g182kcal11.3g21.8g5.3g1.1g
Arvot/100g100g116kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358