Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell110g121kcal25.2g0g2.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g5.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5.5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka37g25kcal1.5g4g0.3g1.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 146g141kcal4.4g28.6g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g579kcal62.8g65.8g6.2g5.6g
Valittu annoskoko312g290kcal31.4g32.9g3.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g145kcal15.7g16.5g1.6g1.4g
Arvot/100g100g93kcal10.1g10.5g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566