Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha210g348kcal39.9g0g21g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 26g17kcal0.8g1.3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g21kcal1.8g0g1.5g0g
Ketsuppi, Felix4.7g4.3kcal0g1g0g0g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle53g68kcal3.4g10.5g1.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g922kcal92.2g26.4g50g5.2g
Valittu annoskoko312g461kcal46.1g13.2g25g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g231kcal23.1g6.6g12.5g1.3g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630