Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g137g34kcal1.4g6.7g0.3g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha68g113kcal13g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska Eldorado67g13kcal0.8g2.3g0.1g0.9g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g26g74kcal8.5g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g479kcal47.8g20g23.2g9.2g
Valittu annoskoko313g239kcal23.9g10g11.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g120kcal12g5g5.8g2.3g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763