Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1350g407kcal12.7g68.8g2.7g27g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1200g2016kcal240g0g120g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g300g900kcal12g18g87g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)120g335kcal16.8g4.8g27.6g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g7396kcal566.8g197.6g475.2g59g
Valittu annoskoko3120g3698kcal283.4g98.8g237.6g29.5g
Annoskoko puolitettuna1560g1849kcal141.7g49.4g118.8g14.8g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242