Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 120g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 2340g686kcal23.9g109.3g7.3g42.8g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g6369kcal76.4g259.8g532g91.4g
Valittu annoskoko3120g3185kcal38.2g129.9g266g45.7g
Annoskoko puolitettuna1560g1592kcal19.1g65g133g22.9g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768