Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer688g3545kcal26.8g385.5g206.5g36.5g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)258g1859kcal2.6g10.3g206.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g138kcal0g34.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 344g413kcal10.8g15.5g34.4g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.5g0g0.1g
Sokeri 172g699kcal0g171.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 379g540kcal47.3g1.1g38.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl344g1239kcal6.9g9.3g130.8g0g
Sokeri74g300kcal0g73.9g0g0g
Marianne crush 150g258g1110kcal3.1g222g21.7g4.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 86g318kcal15.9g9.5g18.7g26.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g465g1580kcal9.3g362.4g7.9g32.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g23542kcal247.2g2604g1330.6g199.4g
Valittu annoskoko3120g11771kcal123.6g1302g665.3g99.7g
Annoskoko puolitettuna1560g5886kcal61.8g651g332.7g49.9g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183497