Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1065g1193kcal234.3g0g31.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.9g1g2.8g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g27g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g27g20kcal1.2g3.4g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz93g96kcal0.8g22.5g0.1g1.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka40g132kcal3.8g3.1g13.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1730g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Valkopippuri 5.3g15kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g3996kcal501.8g183.2g146.6g13.2g
Valittu annoskoko3120g1998kcal250.9g91.6g73.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna1560g999kcal125.5g45.8g36.7g3.3g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859