JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1754g2912kcal333.3g0g175.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl501g426kcal7g22.1g35.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras163g435kcal13.8g83.4g1.6g21.8g
Sipuli (kuorittu)376g102kcal4.9g18g0.8g6.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl291g381kcal37.8g1.5g25g0g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g8633kcal800.2g261.6g479g67g
Valittu annoskoko3120g4316kcal400.1g130.8g239.5g33.5g
Annoskoko puolitettuna1560g2158kcal200.1g65.4g119.8g16.8g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927