Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1398g490kcal64.6g27.3g4.2g34.9g
Jauheliha, sika-nauta 466g1032kcal81.5g0g79.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 699g2307kcal14g21g244.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)93g75kcal3.2g17.7g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa233g699kcal53.6g0g53.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g233g652kcal44.3g0g51.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g10511kcal522.4g132g867.6g69.8g
Valittu annoskoko3122g5255kcal261.2g66g433.8g34.9g
Annoskoko puolitettuna1561g2628kcal130.6g33g216.9g17.5g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366