Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g817g2207kcal130.8g0g188g0g
Lohifilee 2102g4105kcal392.8g0g283.7g0g
Timjami 4.7g13kcal0.4g1.3g0.3g1.7g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g23g31kcal0.7g4.9g1.4g3.3g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 140g38kcal4.4g1.5g1.1g2.2g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g12822kcal1059.4g19.8g949.4g16.8g
Valittu annoskoko3122g6411kcal529.7g9.9g474.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna1561g3206kcal264.9g5g237.4g4.2g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391